perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ajaton teinirakkaus

Jollakin naapureistamme on langaton verkkoyhteys, jonka nimi on ajaton teinirakkaus. Minusta se on aivan ylisuloista. Teinirakkaus on jotain kaunista ja viatonta. Se tuntuu elämää suuremmalle, ikuiselle.  Se on tunne johon voisi jäädä kellumaan, eikä siitä ikinä tahtoisi pois. Teinirakkaus on aina yhtä ajankohtaista ja ihanaa; ajatonta.

Luulen, että verkkoyhteyden omistaa pariskunta, joka on ollut yhdessä teinivuosistaan asti ja yhä edelleen he kokevat tuota ajatonta teinirakkautta toisiaan kohtaan. Tyttö on keksinyt nimen ja poika on hymyillen kirjannut sen asetuksiin. Kuvitelkaa kuinka söpöä!

Meidän verkkoyhteytemme nimenä on default. Se lausutaan niinkuin kirjoitetaan. Default. Oletusarvo. Se oli langattoman reitittimen oletusarvoisena nimenä verkkoyhteydelle kun ostin reitittimen. Se maistuu mitäänsanomattomalle, mutta en ole viitsinyt vaihtaa sitä. Tai kyllähän minä välillä vaihdoin sen nimeksi d-link, mutta sitten jouduin resetoimaan reitittimen takaisin tehdasasetuksiin. D-link on reitittimemme merkki.

Minulla ei taida olla kovin kummoista mielikuvitusta.

Ajaton teinirakkaus on luovan ja taiteellisen ihmisen aikaansaannos. Oletusarvossa haisee insinööri. 

Luen toistuvasti, että naapurimme verkkoyhteyden nimi on ajaton teiniraskaus. Se pilaa kauniin mielikuvan.

Default on ihan hyvä nimi.    

3 kommenttia:

  1. :D

    Meiän netti on seikkailupuhelin. Sen keksi kolmevuotias tyttö. Ja mä tykkään hirveesti sun blogista. :)

    VastaaPoista
  2. seikkailupuhelin on kyllä ihan mainio nimi. niin ja kiitos vaan..

    VastaaPoista
  3. Me ollaan oltu yhdessä melkein teini-iästä, silti mies nimesi langattoman verkon purjeveneemme mukaan (ja perään omat nimikirjaimensa). No, vene on nyt menossa vaihtoon ja nimikin menee uusiksi. Kuinkahan käy langattoman verkon nimen kanssa...

    VastaaPoista